[BREAKFAST] O garsonieră de doar 12 m² din Medgidia costă 4.500 de euro. Care este motivul pentru care costă atât

CoolNews, NEWS
share

O garsonieră din Medgidia costă doar 4.500 de euro. Este vorba despre un imobil extrem de mic, de doar 12 m². Aceasta se află în spatele primăriei din oraș, în zona centrală.

Garsoniera foarte ieftină nu are bucătărie și baia este la comun, conform anunțului făcut de proprietar. Acesta nu a postat poze cu garsoniera respectivă și a declarat că doar cei interesanți cu adevărat pot să stabilească o vizionare pentru a vedea cum arată, de fapt, garsoniera.

Bărbatul care a postat anunțul pe site-urile de profil a spus că prețul nu este deloc negociabil. Garsoniera se află la etajul al treilea al unui bloc de locuințe.

Unde se mai pot găsi locuințe cu mai puțin de 5.000 de euro

Și în alte zone din țară există garsoniere puse la vânzare pentru un preț mai mic de 5000 de euro. Un astfel de imobil se vinde în Lupeni, județul Hunedoara. Garsoniera are 33 de m² și necesită renovare completă, după cum mărturisește proprietarul.

Altă zonă din țara noastră unde se vând foarte ieftin locuințele este orașul Oțelu Roșu din județul Caraș Severin. Aici o persoană vinde o garsonieră de 25 m² cu 5000 de euro.

Garsoniera are o baie mică, o cameră cu un pat și o bucătărie cu toate cele necesare și se află la etajul trei. Și în orașul Berbești din județul Vâlcea se vinde o garsonieră cu puțin peste 4000 de euro.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Gheață la grătar, noua gustare care face senzație în China. Cum a apărut

Videoclipurile cu oameni care prăjesc cuburi de gheață pe grătar și le asezonează cu sosuri și condi...

[BREAKFAST] Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș ar fi putut să fie vegetarian

Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș, domnitorul valah care a inspirat legenda vampirului Dracula, ...

[BREAKFAST] Un ponei a devenit primarul unui sat din Marea Britanie

Sătui de politică şi politicieni, la alegerile locale, nişte săteni din Marea Britanie şi-au ales ca...