[BREAKFAST] Afacerea cu care două românce, noră şi soacră, au dat lovitura în Italia: ”Se trăiește foarte bine”

CoolNews, NEWS
share

Pe pământ străin, două românce au reuşit să dea lovitura cu o afacere de succes! Loredana și Beatrice, noră și soacră stabilite în Italia, se trezesc în fiecare dimineață la 4 pentru a pregăti bunătăţile. Chiar cele două dezvăluie care este secretul reuşitei. ”Aici, covrigii se mănâncă la fel de des ca şi focaccia”, mai povestesc ele.

Brezel da Sara” – numele noului magazin românesc care face furori printre italieni. Deschis la Cuneo, în regiunea Piemont, este un magazin de panificație condus de două femei, soacră și noră, pe numele lor Beatrice și Loredana Agignoaiei. Denumirea are în spate şi o poveste dragă sufletului lor. Numele afacerii i-a fost dedicat fetiţei de 3 ani a Loredanei, pe care o cheamă tot Sara.

Cele două românce se laudă cu varianta clasică cu sare, dar au şi cu floarea soarelui, susan, mac sau chiar nutella. Nu lipsesc pâinea, focaccia, pizza și deserturile: ”Astăzi avem biscuiți cu ciocolată, dar pregătim și un ștrudel cu mere excelent. Depinde de ingredientele zilei”.

Loredana, 31 de ani, și soacra ei Beatrice, 52 de ani, se trezesc în fiecare dimineață la 4 pentru a pregăti preparatele și pentru a le servi numeroșilor clienți care le trec pragul: ”Vin mulți români, dar și italieni, albanezi. Pe scurt, de orice naționalitate!”.

 

sursa foto: Facebook

Articole similare

[BREAKFAST] „Punguță, bănuț, dosărel” – România, țara diminutivelor adorabil enervante

Diminutivele sunt pretutindeni în viața noastră de zi cu zi. Unele stârnesc zâmbete, altele ridică s...

[BREAKFAST] Ploaie de „perle” la Evaluarea Națională 2025: când imaginația o ia înaintea gramaticii...

Examenul de Limba și Literatura Română de la Evaluarea Națională 2025 a venit, ca în fiecare an, cu ...

[BREAKFAST] Priorități în timpul panicii: de la bolul cu mâncare la ligheanul cu apă

În mijlocul unui cutremur de 4.3 grade în China, un băiat a devenit viral pe rețelele sociale pentru...