Pe pământ străin, două românce au reuşit să dea lovitura cu o afacere de succes! Loredana și Beatrice, noră și soacră stabilite în Italia, se trezesc în fiecare dimineață la 4 pentru a pregăti bunătăţile. Chiar cele două dezvăluie care este secretul reuşitei. ”Aici, covrigii se mănâncă la fel de des ca şi focaccia”, mai povestesc ele.
”Brezel da Sara” – numele noului magazin românesc care face furori printre italieni. Deschis la Cuneo, în regiunea Piemont, este un magazin de panificație condus de două femei, soacră și noră, pe numele lor Beatrice și Loredana Agignoaiei. Denumirea are în spate şi o poveste dragă sufletului lor. Numele afacerii i-a fost dedicat fetiţei de 3 ani a Loredanei, pe care o cheamă tot Sara.
Cele două românce se laudă cu varianta clasică cu sare, dar au şi cu floarea soarelui, susan, mac sau chiar nutella. Nu lipsesc pâinea, focaccia, pizza și deserturile: ”Astăzi avem biscuiți cu ciocolată, dar pregătim și un ștrudel cu mere excelent. Depinde de ingredientele zilei”.
Loredana, 31 de ani, și soacra ei Beatrice, 52 de ani, se trezesc în fiecare dimineață la 4 pentru a pregăti preparatele și pentru a le servi numeroșilor clienți care le trec pragul: ”Vin mulți români, dar și italieni, albanezi. Pe scurt, de orice naționalitate!”.
sursa foto: Facebook