R. City
share

Rock City, pe scurt R. City este un duo muzical format din frații  Theron și Timothy Thomas, născuți în Saint Thomas, Insulele Virgine Americane. După terminarea liceului, cei doi frați s-au hotărât să urmeze o carieră în muzică și s-au mutat în Miami.

Au început prin a compune piese pentru cântărețul Akon, sub eticheta casei de producție a artistului, au lansat propriul single, ”Losing It” de pe albumul ”Wake the Neighbors” în 2008, iar în 2011, Rock city și-au deschis propria casă de discuri, Rebelution Records.

În timp ce lucrau la propriile proiecte, R. City au continuat să producă hituri de succes pentru artiști precum Sean Kingston (”Take you there”), Miley Cyrus (”We can’t stop”), Nicki Minaj (”Only”) și Rihanna (”Pour it up”). De asemenea, și-au pus amprenta și pe câteva albume nominalizate la premiile Grammy, aparținând Rihannei (”Unapologetic”), Arianei Grande (”My everything”) și lui Jennifer Hudson (albumul cu același nume).

Au urcat în topurile muzicale, inclusiv în Billboard Hot 100 cu piesa ”Locked Away” pe care o cântă alături de Adam Levine.