Confidenţialitate
Olivia Addams
share

Olivia Addams cântă de la vârsta de 3 ani și contrar așteptărilor este chiar din România. Mama este avocat, tatăl este contabil, așa că niciunul nu a avut nimic de-a face cu muzica.

Numele ei real și complet este Olivia Adriana Livia Opriș.

Dintr-o întâmplare a ajuns să cânte în corul Alegretto, la Palatul Copiilor din București, ceea ce i-a trasat cumva parcursul încă înainte să aibă clar în minte ce ar vrea să facă mai departe. A stat cam 3 ani aici.

”Am ajuns la corul Alegretto, la Palatul Copiilor. Îți dai seama că la început habar n-aveam ce se întâmpla acolo, dar cu timpul a început să-mi placă, mi-am făcut prieteni, iar momentul în care am realizat că mi-ar plăcea să fac asta în viață, a fost la un spectacol pe care l-am susținut la Clubul Diplomaților. Am mers acolo să cântăm, eram surpriza serii, în timp ce ei stăteau la mese, puși toți la patru ace și mâncau. Când noi am intrat pe scenă și am început spectacolul s-a lăsat o liniște tulburătoare în salon, mulți s-au oprit din ce făceau în secunda aia și ne-au ascultat. Pentru mine, întâmplarea a avut această semnificație: prin cântec, eu pot să le schimb starea oamenilor și să le ofer o altă emoție!”, mărtuisea Olivia Addams într-un interviu.

După întâmplarea legată de cor, Olivia Addams și-a văzut de viață și a virat spre Germania când avea 16 ani. A stat un an în Germania. A terminat două mastere concomitent, unul în germană și unul în engleză, și, în același timp, a compus pentru artișți foarte mari din România.

”Niciodată nu am vrut să fiu portretizată intr-o imagine intangibilă, să fiu percepută ca fiind doar un artist cu nume străin și videoclipuri frumoase. De aceea, am ținut foarte tare pe toate platformele să fiu cât mai sinceră, mai naturală și mai apropiată de comunitatea mea. Ei mă știu și machiată, și zâmbitoare, dar și abia trezită sau plânsă. Nu îi consider fani, ci familie sau prietenii mei. Tocmai de aceea vorbesc cu ei, le dau sfaturi, îi susțin să-și urmeze visurile și luptăm împreună împotriva bullying-ului”, mărturisește despre fanii săi, într-un interviu pentru A List Magazine, pe care îi alintă ”unicorni”.


„Sick Lullaby”
este prima piesă lansată în 2019, însă succesul internațional a venit cu hitul „Dumb”, din 2020.

Articole similare

Olivia Addams a fost astăzi ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Ce înseamnă Crăciunul pentru artiștii din România: Olivia Addams [by Oana Tache]

Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă din an, iar asta nu o spunem noi. O spune aproape toată lum...

Gromee își unește puterile alături de Olivia Addams pentru noul single Broken

Gromee este un DJ/producător de top din Polonia cunoscut drept “mașinăria de făcut hit-turi” pentru ...

Secret Playlists: Olivia Addams

„Spune-mi ce muzică asculți ca să-ți spun cine ești”. Un dicton adaptat, dar care se potrivește mănu...

Olivia Addams lansează noul single– Chameleon

Olivia Addams revine cu un nou single după hit-urile “Are we there”, “Dumb” și “Stranger”. Piesa “Ch...

Olivia Addams - Stranger

https://www.youtube.com/watch?v=zpQbBvAPmvQ