Olivia Addams
share

Olivia Addams cântă de la vârsta de 3 ani și contrar așteptărilor este chiar din România. Mama este avocat, tatăl este contabil, așa că niciunul nu a avut nimic de-a face cu muzica.

Numele ei real și complet este Olivia Adriana Livia Opriș.

Dintr-o întâmplare a ajuns să cânte în corul Alegretto, la Palatul Copiilor din București, ceea ce i-a trasat cumva parcursul încă înainte să aibă clar în minte ce ar vrea să facă mai departe. A stat cam 3 ani aici.

”Am ajuns la corul Alegretto, la Palatul Copiilor. Îți dai seama că la început habar n-aveam ce se întâmpla acolo, dar cu timpul a început să-mi placă, mi-am făcut prieteni, iar momentul în care am realizat că mi-ar plăcea să fac asta în viață, a fost la un spectacol pe care l-am susținut la Clubul Diplomaților. Am mers acolo să cântăm, eram surpriza serii, în timp ce ei stăteau la mese, puși toți la patru ace și mâncau. Când noi am intrat pe scenă și am început spectacolul s-a lăsat o liniște tulburătoare în salon, mulți s-au oprit din ce făceau în secunda aia și ne-au ascultat. Pentru mine, întâmplarea a avut această semnificație: prin cântec, eu pot să le schimb starea oamenilor și să le ofer o altă emoție!”, mărtuisea Olivia Addams într-un interviu.

După întâmplarea legată de cor, Olivia Addams și-a văzut de viață și a virat spre Germania când avea 16 ani. A stat un an în Germania. A terminat două mastere concomitent, unul în germană și unul în engleză, și, în același timp, a compus pentru artișți foarte mari din România.

”Niciodată nu am vrut să fiu portretizată intr-o imagine intangibilă, să fiu percepută ca fiind doar un artist cu nume străin și videoclipuri frumoase. De aceea, am ținut foarte tare pe toate platformele să fiu cât mai sinceră, mai naturală și mai apropiată de comunitatea mea. Ei mă știu și machiată, și zâmbitoare, dar și abia trezită sau plânsă. Nu îi consider fani, ci familie sau prietenii mei. Tocmai de aceea vorbesc cu ei, le dau sfaturi, îi susțin să-și urmeze visurile și luptăm împreună împotriva bullying-ului”, mărturisește despre fanii săi, într-un interviu pentru A List Magazine, pe care îi alintă ”unicorni”.


„Sick Lullaby”
este prima piesă lansată în 2019, însă succesul internațional a venit cu hitul „Dumb”, din 2020.

Articole similare

Olivia Addams își recuperează sentimentele în “Feelings Back”

"Feelings Back", cea mai nouă piesă a Oliviei Addams este o baladă plină de suflet care rezonează cu...

“Dangerous” - o aventură muzicală cu Olivia Addams

"Dangerous", cea mai nouă piesă marca Olivia Addams este un imn de dans vibrant și contagios, care a...

Olivia Addams colaborează pentru prima dată cu DOC și lansează ,,Plata cu dor”

Un amalgam de voci înalte, un instrumental complex, cu beat-uri hip-hop, instrumente etnice, dar și ...

Olivia Addams strălucește în noapte cu “Creature”

De la tristețe la extaz, de la zi la noapte, de la a fi vulnerabilă, la a deveni puternică, Olivia A...

Ilkay Sencan și Olivia Addams lansează “OMG”

Când vine vorba de stilul Gangsta House, nu există nimeni precum Ilkay Sencan. Cu fiecare nouă lansa...

Olivia Addams, Marko Glass și Bvcovia sunt de neuitat în ,,Să nu mă poți uita”

,,Să nu mă poți uita” vine cu ce e mai bun din cele două lumi, Olivia Addams, vocea care cucerește s...