Olivia Addams
share

Olivia Addams cântă de la vârsta de 3 ani și contrar așteptărilor este chiar din România. Mama este avocat, tatăl este contabil, așa că niciunul nu a avut nimic de-a face cu muzica.

Numele ei real și complet este Olivia Adriana Livia Opriș.

Dintr-o întâmplare a ajuns să cânte în corul Alegretto, la Palatul Copiilor din București, ceea ce i-a trasat cumva parcursul încă înainte să aibă clar în minte ce ar vrea să facă mai departe. A stat cam 3 ani aici.

”Am ajuns la corul Alegretto, la Palatul Copiilor. Îți dai seama că la început habar n-aveam ce se întâmpla acolo, dar cu timpul a început să-mi placă, mi-am făcut prieteni, iar momentul în care am realizat că mi-ar plăcea să fac asta în viață, a fost la un spectacol pe care l-am susținut la Clubul Diplomaților. Am mers acolo să cântăm, eram surpriza serii, în timp ce ei stăteau la mese, puși toți la patru ace și mâncau. Când noi am intrat pe scenă și am început spectacolul s-a lăsat o liniște tulburătoare în salon, mulți s-au oprit din ce făceau în secunda aia și ne-au ascultat. Pentru mine, întâmplarea a avut această semnificație: prin cântec, eu pot să le schimb starea oamenilor și să le ofer o altă emoție!”, mărtuisea Olivia Addams într-un interviu.

După întâmplarea legată de cor, Olivia Addams și-a văzut de viață și a virat spre Germania când avea 16 ani. A stat un an în Germania. A terminat două mastere concomitent, unul în germană și unul în engleză, și, în același timp, a compus pentru artișți foarte mari din România.

”Niciodată nu am vrut să fiu portretizată intr-o imagine intangibilă, să fiu percepută ca fiind doar un artist cu nume străin și videoclipuri frumoase. De aceea, am ținut foarte tare pe toate platformele să fiu cât mai sinceră, mai naturală și mai apropiată de comunitatea mea. Ei mă știu și machiată, și zâmbitoare, dar și abia trezită sau plânsă. Nu îi consider fani, ci familie sau prietenii mei. Tocmai de aceea vorbesc cu ei, le dau sfaturi, îi susțin să-și urmeze visurile și luptăm împreună împotriva bullying-ului”, mărturisește despre fanii săi, într-un interviu pentru A List Magazine, pe care îi alintă ”unicorni”.


„Sick Lullaby”
este prima piesă lansată în 2019, însă succesul internațional a venit cu hitul „Dumb”, din 2020.

Articole similare

Sfaturi prețioase de la Olivia Addams în “Living My Life”

Bine ați venit în lumea de vis a Oliviei, unde grijile, șansele false și iubirile toxice nu au loc î...

Randi și Olivia Addams se întâlnesc precum două ,,Comete”

Când se-ntâlnesc cometele, se-aprind toate planetele, tu cu mine…explozie. Randi și Olivia Addams co...

Olivia Addams și florianrus visează la o iubire eternă în noua lor colaborare - ,,Până îmbătrânim”...

Olivia Addams lansează ,,Până îmbătrânim”, o piesă despre dor și visuri cu iubiri eterne, alături de...

Olivia Addams colaborează pentru prima dată cu Holy Molly pentru piesa – Pump It Up

Deși se cunosc de foarte mult timp, iar prietenia lor este construită de-a lungul a mulți ani, “Pump...

Olivia Addams lansează videoclipul oficial al colaborării cu Dylan Fuentes - "Telepathy"

Olivia Addams lansează un nou single – Telepathy, în colaborare cu artistul columbian Dylan Fuentes....

Olivia Addams lansează o piesă în colaborare cu un artist latino – „Telepathy”

Olivia Addams lansează un nou single – Telepathy, în colaborare cu artistul columbian Dylan Fuentes....