Adam Levine
share

Adam Noah Levine este cântăreț și compozitor american, născut și crescut în Los Angeles, California. A început cariera muzicală în 1994 când a înființat trupa Kara’s Flowers, iar în 1997 au lansat albumul, ”The Fourth World”. Formația s-a destrămat după ce succesul a întârziat să apară.

Adam a hotărât să se mute la New York pentru a studia muzica, iar această experiență i-a oferit o nouă perspectivă asupra muzicii. Acesta s-a întors în California pentru a reuni trupa sub un nou nume, Maroon 5.

În 2002 au lansat primul lor album, ”Songs about Jane” și au devenit cunoscuți cu hituri precum ”This Love„, „She Will Be Loved” și „Moves Like Jagger„.

Alături de Maroon 5, Adam Levine a câștigat trei premii Grammy, două Billboard Music Awards, un premiu la MTV Video Music Award și unul la World Music Award. În 2013, revista People l-au desemnat ”Cel mai sexi bărbat în viață”.

În cadrul emisiunii ”The Voice” a participat ca jurat și antrenor, câștigând trei sezoane alături de concurenții din echipa sa.