Confidenţialitate

Ionuț

share

Salut, eu sunt Ionuț. Am și eu niște ani și ce îmi place mie în viață să fac este să binedispun oamenii. Deși poate nu pare, sunt timid și de obicei nu sunt cel vorbăreț, dar sunt semi-vorbăreț.  Îmi merge mintea bine, dar de cele mai multe ori la glume, prostii și jocuri de cuvinte. Știți cum se spune, dinte pentru dinte și cuvinte pentru cuvinte. Să nu vă mai zic că îmi plac mult filmele și serialele, muzica electronică și statul. Statul la plajă. Am făcut și o facultate de publicitate în Anglia. Ați observat cât de bine m-am vândut în rândurile de mai sus?

Ce spun colegii despre el:

Bogdan Ciudoiu: Eu am senzația că Ionuț și-a dat seama foarte devreme în viață că n-are nicio șansă să agațe fete pe bază de mușchi, așa că s-a reorientat rapid spre a fi glumeț .E funny și când e supărat și este fix genul de persoană de care ai nevoie dimineața. Face haz din orice necaz și, în plus, aduce numai bunătăți la pachet dimineața. Trăiască ochelaristul!

Andreea Remețan

Ionuț e the master of MEMEs. Dacă îl vezi că stă cuminte într-un colț și nu zice nimic, e clar că produce un MEME.

În același timp, Ionuț e tipul care are cea mai cool colecție de șosete.

BTW, Ionuț, când nu le mai porți, o să le vreau eu pe cele cu avocado și cu ouă, iar fiu-miu, Șerb, așteaptă șosetele cu cartofi prăjiți.  Pare că aș putea găti un mic dejun doar cu șosetele lui.)

Ionuț e și tipul care m-a învățat că artistul BBNO$ se pronunță, de fapt, Baby No Money. A avut grijă să mă corecteze în direct, ca să mă fac de râsul curcilor pe radio. Merci, Ionuț!

Ramona Dumitrescu

Ionuț… știați că îl cheamă și Cătălin? Uit de multe ori asta, cam la fel de des pe cât “uită” el să închidă orice sertar pe care l-a deschis.

 

 

Așa “uită” să arunce și gunoiul în coșul de gunoi, îl lasă mereu undeva lângă, fiindcă “Tu știi mai bine să le sortezi”.

Îmi place că nu uită niciodată să aibă mâncare pentru pisici și câini în mașină. Îmi place și că îi place să mănânce. De un an și ceva îi fac zilnic pachețel și zilnic îmi mulțumește și îmi spune: “Foarte bun totul, mulțumesc!”.

Ador și că nu uită vreodată să lase bacșiș și nu uită nici de faptul că NU toți oamenii sunt la fel de norocoși ca noi, așa că îi ajută cum poate.

Îmi place și că m-a lăsat să iau o pisică de pe stradă, o pisică pe care am vindecat-o împreună și căreia i-am găsit familie.

 

 

 

 

Advertisement

 

E un băiat amuzant! Foarte amuzant. Atât de amuzant, încât înainte să se gândească la cum ar trebui să își formuleze o idee, se gândește prima dată la gluma pe care ar putea să o facă pornind de la ideea lui.

Contrar aparențelor, e destul de timid și dacă îi dai o bere, s-ar putea să nu mai scapi de el.

A fost un copil iubit și asta se simte, de asta iubește tot ceea ce îl înconjoară si nu e genul care să judece oamenii. Chiar și așa, eu îl judec, pentru că doarme mult, prea mult. Legenda spune că a dormit și două zile consecutive.

Evident, se trezește greu, mereu cu un “Mai lasă-mă 5 minute, te rog. Mulțumesc”. Apropo de asta, e foarte politicos… cu toată lumea, inclusiv cu cei care nu prea sunt cu el.

Ahhh, aproape că uitasem, e somnambul, ceea ce înseamnă că e amuzant chiar și atunci când doarme.

Ați mai întâlnit vreodată un om zgârcit care să fie și mână spartă, în același timp? Refuză să dea mai mult de 15 lei pe o tunsoare – “E o chestie de principiu, Ramona”, dar la petreceri dă shot-uri tuturor, fără să se uite la bani.

Ionuț, în două cuvinte? Contrastant si iubibil!

 

Andrei Niculae

Hmm singurul lucru bad despre Ionuț este că mulți nu știu că poate să fie și bad boy când vrea. Roaaaaar!

Dacă Dumnezeu făcea o pâine cu semințe smart, cocoloașe funny și ceva dulceață sigur se numea Bodonèa!

Liza Sabău

John, pentru că așa îi zic eu, mi se pare că e Dexter, din desenele animate. Omulețul acela de observă tot, de e mega-smart și e tachinat de Dee-Dee, în cazul nostru, de Ramona. Glumele lui sunt mereu în trend. Nu știu cum face, dar mereu le nimerește. Ah, e deștept! Cred că de-aia, Ionuț, aka John, e băiatul care face “Un interviu dubios” senzațional. Mulțumim, Ionuț! A, John, pardon! ️!

Gabriel Fereșteanu

Ionuț este cel mai creativ coleg de la radio. Îmi place mult Ora lui de lirica, sunt fan al rubricii sale.

Alexandra Gavrila

Ionuț e ca un bunicuț cicălitor, câteodată. Nu știu cum face, dar are o atenție atât de sharp, că te prinde la cel mai mic porumbel scos. Și aaaare grijă să te facă să nu uiți porumbelul ăla 5 săptămâni după.  Dar e cel mai generos om din lume, când vine vorba de mâncare, face niște cafele super bune, își împarte sendvișurile, fresh-urile și prăjiturile cu colegii și are o super spontaneitate pe glume. Gotta love him, gotta hate him! 🙂
****************

Unii spun că seamănă cu Harry Potter, alții, că are față de tocilar. Pe de altă parte, solistul de la Carla’s Dreams a zis că are față de fraier.