Confidenţialitate

Bogdan

share

Bogdan Nicolae Ciudoiu. Mama spune că am 31 de ani, dar tot ce știu e cum mă simt pe dinăuntru. Un puști de 20-25 de ani care se tot miră, de câțiva ani, cât de repede se întâmplă viața. Și apropo de viață, mi-a făcut cadou acum 5 ani o minunăție de fetiță pe care încerc din răsputeri să o țin departe de tiktok. Măcar încă o vreme. Evident că nu-mi iese. Bine, fetița n-a apărut din senin. Și așa ajungem la frumoasa mea soție, Alecsandra. Nu mi-e clar cine a apărut prima dată, Acsi sau fluturii din stomac. Dau totuși mari șanse să fi apărut fix în aceeași secundă, că altfel nu-mi explic.

Alarma mea sună la 5 și ceva dimineața, de 5 ori pe săptămână. Așa reușesc să ajung cu noaptea în cap la studio și să fac ce știu mai bine. Nu cafea. De aia se ocupă colegul meu, Ionuț Bodonea. Ce îmi iese mie când încerc să prepar o cafea nu se poate bea. Unde rămăsesem? A, da! La ce știu cel mai bine să fac. Să râd și să iau viața în piept cu zâmbetul pe buze, indiferent ce aruncă spre mine. Asta înțeleg eu prin “Energia aia bună”! Hai să ne începem ziua împreună, pe Virgin Radio România!

Dar cum îl descriu colegii pe Bogdan?

Pasionat, perfecționist, enervant, uneori, organizat și atent, cel mai mare orator în viață, foarte sufletist.

Cu două lucruri este toată lumea de acord, când vine vorba de Bogdan: îi place să-și apere punctele de vedere în discuțiile în contradictoriu, iar subiectul lui preferat este Formula 1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ionut

Bogdan Ciudoiu, este colegul meu preferat din emisiunea pe care eu cu el o facem. Îmi place că vorbește mult, iar cel mai mare defect al lui este că vorbește prea mult. În rest, e o plăcere să mă trezesc cu el în fiecare dimineață. Ah și nu începeți să vorbiți cu el despre Formula 1, că nu mai termină. Eu am început cu el o discuție despre Formula 1 prin 2007, când l-am cunoscut. Încă nu am terminat-o.

Reme

Bogdan e primul prieten pe care mi l-am făcut în prima zi de radio. E tipul ăla care îți explică 45 de minute cum să faci un lucru care îți ia maximum 30 de secunde…strict pentru că așa e el, perfecționist și pasionat. E atât de pasionat și pasional, încât prima ceartă reală tot cu el am avut-o. A răsunat tot radioul în acele zile, dar important e când totul se termină cu bine.

Altfel, ultima oară când l-am rugat să îmi pună lichid de parbriz, i-a luat vreo 25 de minute doar ca să deschidă capota, deci nu îl recomand, doamnelor! În schimb, dacă doriți o părere avizată de la un om care se pricepe la mașini, sunați-l pe Bobo, că se pricepe real! Bobiță, dacă tu nu erai, eu rămâneam tot cu hârbul meu din 2006, că nu știam ce să cumpăr.

Ramona

Îi ador râsul sincer și naiv ca al unui copil, mai ales când vine după ce el a spus o glumă, parcă e mai intens atunci. Îmi mai place și că își apară punctele de vedere pe care le argumentează logic și pentru care e dispus să meargă până în pânzele albe… și aici poate fi uneori enervant, fiindcă ajuns în panze devine încăpățânat și uneori refuză să accepte faptul că adevărul său nu este cel absolut.

Niculae

Bogdan e genul de om care te motivează constant, pentru că întotdeauna vrea mai mult și mai bine.

Advertisement

Dar să te bată Sfinții să te bagi la debate cu Bobo. Ai nevoie de un sejur pentru astfel de discuții!

Fereșteanu

Cu siguranță, Bobo are totul sub control. Organizat, atent si on time. Riscă să devină tipicar, așa am auzit, nu pot spune că am trăit asta!

E clar că e pasionat și că știe să puncteze.

Liza

Ciudoiu pentru mine e cel mai mare orator în viață. Pare că e omul mereu pregătit să țină un discurs despre orice și așa și face. Am intrat în niște discuții despre Formula 1 la un moment dat cu el și știu că l-am dezamăgit, îmi pare rău și acum, dar știu că în orice moment al zilei, dacă aș iniția o discuție, ar ține câteva ore bune.

Bobo face glumele alea la care râzi cu o ușoară teamă, să nu te vadă cineva, și pe care oricum, tu nu ai avea curaj să le faci, pentru că sunt prea savage, nemiloase. El și Ricky Gervais ce mai glumesc așa. We love Bobo.

Alexandra Gavrilă

Are sportul contrazisului în sânge și nu se lasă până nu demonstrează că are dreptate. Pe vremea când lucram împreună, am stabilit că o să facem un calendar în care o să trec de câte ori a recunoscut într-o lună că NU are dreptate și că o să îmi spună: „da, îmi pare rău, ai dreptate.” S-a întâmplat o dată.

Pe de altă parte, e foarte sufletist. Vedeți momentul de lansare de la Virgin Radio Romania. A plâns ceva.

Ce spune despre el soția lui, Alecsandra

Privit din spațiu, Bogdan pare o ființă destul de arogantă și răutăcioasă. Dar când dai un close up pe el, poți să găsești cel mai sensibil om pe care îl cunosc. Exceptând faptul că este încăpățanat și încearcă să își impună mereu adevărul absolut, Bobo este un copil care iubește din tot sufletul, se joacă și descoperă lumea împreuna cu fiica noastră, Natalia. E un tată bun, foarte bun, se ocupă cu succes de entertainmentul Nataliei on a daily basis.

Ca soț, e și el ca orice soț, își târâie existența printre reproșurile nevestei. Și ohoo, nu sunt puține reproșurile. Glumesc, mă iubește și simt asta, e omul meu, prietenul meu cel mai bun și bărbatul meu chipeș cu început de burtă. Enervant este că are telefonul atașat de mână, tot timpul, la baie, la masă, la film, inclusiv când doarme.

I se pare rușinos sau dubios să răspundă din somn la telefon cu o voce adormită, așadar, dacă e sunat la 3-4-5 dimineata sau la 12 la prânz (că da, adoarme oricând, oriunde și la orice oră), o să îți răspundă la telefon ca și când aștepta telefonul ăla cu sufletul la gură.

Totul pânăla Formula 1, poate să fie nuntă, botez, moment romantic, chiar să fie în mijlocul unei contraziceri cu foc, dacă apare Hamilton pe orice fel de ecran se oprește tot și este absorbit în această odisee a curselor.

PlayStation – wow asta e o parte a lui pe care aș vrea să o șterg cu buretele, să vând consola pe site-uri de specialitate și efectiv să nu mă mai bântuie semi- dependența lui de jocuri cu împușcături și mașini.

Când se concentrează la ceva, poți să treci cu tractorul peste el, că nu o să observe, ba chiar o să se sperie de vânătăile pe care o să le descopere, după ce termină ce avea de făcut.

 

Este, totuși, cineva pe lumea asta care crede că Bogdan este perfect, fata lui, Natalia

Ce spune despre el fiica lui: “Tati e foarte bun și foarte frumos. Îmi place să ies cu el afară și să îl iubesc și să fac cu el prostii de care să nu știe mami. Îmi place să stau pe el, să mă uit la filme cu el, să facem vloguri.“