Confidenţialitate

Alexandra Gavrilă

share

Alexandra Gavrilă e o moldoveancă din Botoșani, ajunsă în București prin 2010. A venit în capitală cocoșată de bagaje: o tonă de ambiție, zeci de kilograme de visuri și câteva idei precise.

Încă din liceu visa să facă radio. Era hotărâtă să-i audă toată țara vocea. A reușit s-o facă din 2014. E pasionată de sport și e instructor de Kangoo Jumps.
Anul acesta, povestea ei continuă la Virgin Radio Romania.

Sâmbătă și duminică, Alexandra Gavrilă îți aduce cele mai fresh informații, astfel încât să începi ziua cu zâmbetul pe chip și cu informația la purtător!

Chestionar rapid Virgin Radio Romania

Ce îmi place cel mai mult la Virgin Radio Romania

… este că e probabil radioul la care orice tânăr pasionat de meseria asta și-ar dori să lucreze. ”Lucreze”, de fapt, e mult spus.

Radioul e un stil de viață, atât pentru oamenii care îl fac, cât și pentru cei care îl ascultă.Virgin Radio Romania o să fie prietenul tău din drum spre lucru, din mașină din drum spre școală sau facultate, de acasă.O să fie acel prieten mișto, de care n-o să te poți lipsi, pentru că știe tot ce se-ntâmplă. O să te bucuri de compania lui.

Dacă aș avea o superputere, ar fi…

… să zbor. Așa n-aș mai plăti biletele de avion ca să vizitez țări

Cel mai rușinos moment prin care am trecut

…au fost mai multe. Mi-amintesc când am căzut într-o groapă nemarcată de pe stradă; mă despărțeam de prietenii mei. Dintr-o dată nu m-au mai văzut. S-au uitat în jos, iar Gavrilă era până la brâu băgată în groapă. Plouase în ziua respectivă, era noroiul cât casa. Am defilat ca o zână pe stradă.

Cel mai ciudat obiect pe care îl dețin

O rochie fosforescentă, în culoarea vestelor de polițist. Cu modele tradiționale. Nu știu ce a fost în capul meu.

O glumă care mă face garantat să râd

-De ce își plimbă moldovenii copiii cu roaba prin beci?

-Ca să se obișnuiască cu metroul.

O superstiție de care țin mereu cont

Superstiții? Mama îmi tot zicea să nu mă-ntorc din drum când plec de acasă, pentru că o să-mi meargă prost. Am testat: greșit. Au fost și zile când mi-a mers bineJ) Așa că nu cred în superstiții.

Facebook sau Instagram? De ce?

Facebook. Pentru că pot să-mi scriu acolo poveștile interminabile, ”romanele” care-i fac de obicei pe  prietenii mei internauți să zâmbească. Și pentru că pot să-mi pun și pozele..de pe instagram

Snapchat sau Twitter?

Twitter

O întrebare pe care o primesc mereu…

”Cum îți împarți timpul și de unde ai atâta energie?” și la care niciodată nu știu să răspund.

Un titlu de piesă care mă descrie cel mai bine

”Would I Lie To You Baby” – Charles & Eddie