Dorian Popa s-a întâlnit față în față cu Vali Dobrogeanu – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Întâlnirea titanilor. Așa i-am putea spune după ce i-a făcut Vali Dobrogeanu lui Dorian Popa în vlogul lui. Cum a reacționat Dorian Popa când s-a întâlnit față în față cu Vali Dobrogeanu, am aflat împreună în Maratonul lui Niculae, live la Virgin Radio Romania:

După Ruby, nu putea să vină nimeni altcineva decât Dorian Popa, la Maratonul lui Niculae, Ediția a IV-a!

După RUBY, nu putea să vină nimeni altcineva decât Dorian Popa, la Maratonul lui Niculae, Ediția a IV-a!Andrei Niculae va sta 24 de ore ON AIR din studioul Virgin Radio Romania! Îi vom mai avea alături astăzi pe Irina Rimes, Gabriel Fereșteanu, Adina Buzatu, Skivo și Irina Diaconescu, Alex Parker, AMI, Liviu Teodorescu, Mark Stam, Ana Baniciu, Alina Eremia șiiiiii… VALI DOBROGEANU!#maratonulluiniculae

Publicată de Virgin Radio Romania pe Vineri, 22 februarie 2019

Prin iulie anul trecut, Vali Dobrogeanu, cel care făcea clipuri pe canalul Rezumatul Zilei, s-a reapucat de treabă, iar primul care a fost luat în vizor a fost Dorian Popa. Clipul a devenit rapid viral. Așa că a avut și o continuare, logic!

A patra ediție a Maratonului lui Niculae va continua cu Otravă, Raluka, Ruby, Dorian Popa, Irina Rimes, Gabriel Fereșteanu, Noaptea Târziu, Adina Buzatu, Skivo și Irina Diaconescu, Alex Parker, AMI, Liviu Teodorescu, Mark Stam, Ana Baniciu, Alina Eremia și Vali Dobrogeanu.

Poți interveni și tu în discuție prin comentarii pe Facebook sau direct la articolele de pe virginradio.ro. Andrei Niculae e mereu cu un ochi pe ce ne scrii tu și transmite mesajele vedetelor invitate în direct la Virgin Radio Romania.

Articole similare

„5GANG, un altfel de Crăciun”, din 27 decembrie în cinematografe

„5 GANG, un altfel de Crăciun!”, regizat de Matei Dima, va avea premiera în cinematografele din ţară...

MITRALIERA HÂTZ: Cum a comandat Dorian Popa pizza spunând HÂTZ de zeci de ori

Întrebare: Câți HÂTZ încap în 3 minute? Răspunsul vine de la Dorian Popa, iar noi am numărat vreo...

Vali Dobrogeanu i-a dat sfaturi de YouTube lui Andrei Niculae - VIDEO

Vali Dobrogeanu de la Rezumatul Zilei a intrat în Maratonul lui Niculae după 8:00 seara și au stat l...
X