Confidenţialitate

Dorian Popa s-a întâlnit față în față cu Vali Dobrogeanu – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Întâlnirea titanilor. Așa i-am putea spune după ce i-a făcut Vali Dobrogeanu lui Dorian Popa în vlogul lui. Cum a reacționat Dorian Popa când s-a întâlnit față în față cu Vali Dobrogeanu, am aflat împreună în Maratonul lui Niculae, live la Virgin Radio Romania:

După Ruby, nu putea să vină nimeni altcineva decât Dorian Popa, la Maratonul lui Niculae, Ediția a IV-a!

După RUBY, nu putea să vină nimeni altcineva decât Dorian Popa, la Maratonul lui Niculae, Ediția a IV-a!Andrei Niculae va sta 24 de ore ON AIR din studioul Virgin Radio Romania! Îi vom mai avea alături astăzi pe Irina Rimes, Gabriel Fereșteanu, Adina Buzatu, Skivo și Irina Diaconescu, Alex Parker, AMI, Liviu Teodorescu, Mark Stam, Ana Baniciu, Alina Eremia șiiiiii… VALI DOBROGEANU!#maratonulluiniculae

Publicată de Virgin Radio Romania pe Vineri, 22 februarie 2019

Prin iulie anul trecut, Vali Dobrogeanu, cel care făcea clipuri pe canalul Rezumatul Zilei, s-a reapucat de treabă, iar primul care a fost luat în vizor a fost Dorian Popa. Clipul a devenit rapid viral. Așa că a avut și o continuare, logic!

A patra ediție a Maratonului lui Niculae va continua cu Otravă, Raluka, Ruby, Dorian Popa, Irina Rimes, Gabriel Fereșteanu, Noaptea Târziu, Adina Buzatu, Skivo și Irina Diaconescu, Alex Parker, AMI, Liviu Teodorescu, Mark Stam, Ana Baniciu, Alina Eremia și Vali Dobrogeanu.

Poți interveni și tu în discuție prin comentarii pe Facebook sau direct la articolele de pe virginradio.ro. Andrei Niculae e mereu cu un ochi pe ce ne scrii tu și transmite mesajele vedetelor invitate în direct la Virgin Radio Romania.

Articole similare

VIRAL: Cât a câștigat Dorian Popa în ultimele 28 de zile din YouTube

Dorian Popa e unul din cei mai urmăriți bărbați din România. Acesta pune clipuri pe Youtube în fi...

Noapte Târziu a lansat o parodie după "Înoată Cheluțu" - VIDEO

Noaptea Târziu a lansat duminică seară o parodie extrem de amuzantă după piesa "Înoată Cheluțu" de l...

Dorian Popa a publicat pe Instagram suma pe care o câștigă pe Youtube (AUDIO)

Într-un story, Dorian Popa a publicat suma obținută pe lună din activitatea sa pe Youtube. Este ...